Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На території Києво-Печерської Лаври виникла пожежа

На території Києво-Печерської Лаври виникла пожежа
195890 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 січня столичну службу надзвичайних ситуацій повідомили про пожежу, що сталася на території Києво-Печерської Лаври. Як офіційно повідомили, загоряння сталося у будівлі, яка є частиною монастирського комплексу. На місце пригоди одразу виїхала пожежна служба, пожежу було вчасно ліквідовано.

Ввечері 14 січня на території Києво-Печерської Лаври помітили густий дим, після чого одразу повідомили Державну службу надзвичайних ситуацій. За адресою вулиця Лаврська, 23, де сталося загоряння, приїхала група пожежників, яка складалася з 44 осіб і була озброєна спеціалізованою пожежно-рятувальною технікою. За інформацією рятувальників і пожежників, пригода не була серйозною, ліквідували її одразу, постраждалих у результаті пожежі немає.

Як розповіли у Києво-Печерському національному заповіднику, інцидент стався не безпосередньо на їхній території, а у будівлі, що знаходиться поруч і, як відомо, належить Українській православній церкві Московського патріархату. За інформацією ДСНС, почалася пожежа на другому поверсі, після чого вогонь перейшов на дах і розповсюдився площею приблизно 200 кв. метрів. До інциденту постраждала будівля перебувала на реконструкції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео