Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Соціальний центр «Добре Майбутнє» відкрили у Дніпрі. (Відео)

Соціальний центр «Добре Майбутнє» відкрили у Дніпрі. (Відео)
170155 ПЕРЕГЛЯДІВ

У реконструйованій будівлі історичної синагоги обласного центру «Альтершил» на вулиці Коцюбинського був урочисто відкритий соціальний центр Благодійної організації «Добре Майбутнє», який покликаний допомагати в реабілітації і соціалізації євреїв, звільнених з місць позбавлення волі.
Рішення про створення такого центру було прийнято два роки тому, на початку 2017 року. Потім проводилася реконструкція будівлі синагоги на вулиці Коцюбинського з відновленням її знаменитого молитовного залу, а далі проходили роботи з обладнання в частині будівлі гуртожитку та інших необхідних служб для забезпечення життя і соціальної реабілітації тих, хто потребує допомоги при поверненні до нормального , повноцінного життя.


Перше слово на урочистій церемонії відкриття соціального центру було надано директору фонду «Добре Майбутнє» рабину Зеєву Віноградову, а потім з вітальним словом виступив Головний рабин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький. Він подякував усім, хто долучився до здійснення цього соціального обьєкту і особливо подякував президенту Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександру Володимировичу Петровському з друзями, котрі підтримали та допомогли в реконструкції. Це меценати Віталій Абраменко, а також Ірина та Артур Мельникови.

А потім Головний рабин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький разом із президентом Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександром Володимировичем Петровським та іншими почесними гостями урочисто відкрили соціальний центр. 


Після перерізання стрічки відбулася екскурсія по приміщеннях Центру, включаючи житлові кімнати, медпункт, бібліотеку, кімнати для занять, спортивний зал, мікву і їдальню. Керівництву єврейської громади і почесним гостям був представлений керівник соціального центру пан Міхаель Погрібний.
Святкова трапеза з нагоди такоі важливої і знаменної події в єврейській громаді Дніпра відбулася в молитовному залі історичної синагоги «Альтершил».


За матеріалами і фото сайту Єврейської громади Дніпра.

https://www.youtube.com/watch?v=VfIc_9AdR2g

 

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео