Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Благодійний бал

Благодійний бал
85819 ПЕРЕГЛЯДІВ

Доброю весняною традицією стало проведення благодійного балу в Київській міській державній адміністрації за участю Національної академії внутрішніх справ.

16 травня 2019 року в Колонній залі КМДА відбувся благодійний бал. Організаторами заходи були Київський університет імені Бориса Грінченка та Національна академія внутрішніх справ.

Участь у заході взяли ректор НАВС Володимир Чернєй та керівництво Київського університету імені Бориса Грінченка. Урочисто відкрив бал танцмейстер – народний артист України Григорій Чапкіс. На захід було запрошено відомих діячів освіти, культури, бізнесу та політиків.

Минулого року завдяки благодійному балу вдалося зібрати 130 тис. грн, за які було облаштовано ресурсний центр в університеті для студентів з обмеженими можливостями. Кошти від цьогорічного заходу спрямують на допомогу студентам, які потребують невідкладного лікування, – Сергію Мокреєву та Ігорю Дибі.

Відкриття церемонії відбулося перед будівлею Київської адміністрації, де охочі мали змогу прослухати пісенні композиції та переглянути виступ народного ансамблю барабанщиць НАВС.

Учасниками-дебютантами танцювальної феєрії стали курсанти НАВС і студентки Київського університету імені Бориса Грінченка.

З вітальним словом до гостей звернувся ректор НАВС Володимир Чернєй, зазначивши, що вже третій рік поспіль академія долучається до благодійного балу, а вихованці демонструють чудові танцювальні вміння, які вони засвоїли під наставництвом знаного танцмейстера Григорія Чапкіса.

Під музичний супровід оркестру розпочався бал. Дівчата-студентки вразили всіх своєю красою та вишуканими вечірніми сукнями, а джентльмени-курсанти – стриманістю й елегантністю рухів.

У програмі заходу було передбачено благодійний ярмарок, а також показ колекції одягу від Юлії Кацьянової (Модний Дім «VoleeYu»), що супроводжувався декламуванням українських віршів і був присвячений Всесвітньому дню вишиванки.

Теги: Національна академія внутрішніх справ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео