Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вибух у Донецьку пошкодив важливий міст

Вибух у Донецьку пошкодив важливий міст
167922 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Донецьку вибухнув залізничний міст, який має важливе значення у транспортній системі регіону. Надзвичайна ситуація імовірно стала наслідком дій представників  так званої ДНР. У результаті був зупинений транспортний рух у місці пошкодження.

У перший день року в Донецьку стався вибух залізничного мосту, що був прокладений через об’їзну автомобільну дорогу, яка сполучає обласний центр з іншими важливими містами області – Слов’янськом і Маріуполем. Інцидент стався у Пролетарському районі міста. За інформацією місцевого органу, так званого МНС, вибухівка була закладена у місці центральної залізобетонної опори конструкції. Організатори вибуху поки невідомі, немає відомостей і про мету цього вчинку.

У результаті вибуху постраждалих немає, однак рух по об’їзній дорозі довелося перекрити до того моменту, коли міст буде відремонтовано. Наразі повідомляють, що ремонтні роботи вже проводяться. Зокрема, будуть передбачені міри, що дозволять попередити обвал у майбутньому. Представники проросійських бойовиків раніше повідомляли також про знешкоджені вибухівки, нібито знайдені 28 грудня на перегоні Шляхопровід-Ханженкове. Усі пристрої, за інформацією так званого МНС ДНР були вчасно знешкоджені.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео