Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українцям не радять їхати до Таїланду

Українцям не радять їхати до Таїланду
112186 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українців попередили про небезпеку, що може їх очікувати у разі відвідування Таїланду. Найближчим часом там обіцяють значне погіршення погоди – синоптики повідомили про наближення сильного тропічного шторму.

Міністерство закордонних справ пропонує громадянам перенести поїздки до Королівства Таїланд,оскільки найближчим часом там може бути небезпечно через погіршення погодних умов. Синоптики попередили про наближення потужного тропічного шторму, який очікується одразу в кількох провінціях країни, зокрема у Чумпхон, Сурат Тани, Пхукет та інших. У цих регіонах орієнтовно найближчі кілька днів передбачаються опади, сильний вітер, імовірні повені.

Як передбачають, через погодні умови можливе порушення транспортної системи, ліній електромереж та водопостачання. У зв’язку з прогнозом українців просять перенести поїздки до Таїланду до покращення погоди. Тим же, хто вже перебуває у країні, рекомендують уникати перебування у прибережних зонах, які будуть найбільш небезпечними у разі настання шторму.

Як відомо, чисельність українських відпочивальників значно зросла після введення Королівством Таїланд тридцятиденного безвізового режиму для громадян нашої країни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео