Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через негоду столичний аеропорт не зміг прийняти літак

Через негоду столичний аеропорт не зміг прийняти літак
56671 ПЕРЕГЛЯДІВ

У ніч на 13 лютого у міжнародному аеропорту імені Сікорського не зміг сісти літак, що прямував з Варшави. У цей же період аеропорт був змушений скасувати ще один рейс через несприятливі метеорологічні умови у Києві протягом останньої доби. У прес-службі аеропорту повідомили подробиці цієї ситуації.

Протягом ночі з 12 на 13 лютого колишній міжнародний аеропорт «Жуляни», тепер імені Сікорського, був змушений скасувати два рейси. Перший літак направлявся до Києва з Варшави і, згідно з інформаційним табло в аеропорту, мав вчасно прилетіти до Києва. Однак, прилетівши на місце призначення, борту не надали дозвіл на посадку через несприятливі метеорологічні умови, тому змушений був повернутися до Польщі.

Другий рейс, що мав напрямок Київ-Ізмір, навіть на з’явився на інформаційному табло аеропорту. Причиною скасування цього рейсу у прес-службі аеропорту офіційно назвали небезпечні метеоумови.

Як повідомляють представники аеропорту, на даний момент перешкод для перельотів немає. Оскільки погодні умови покращилися, він працює у штатному режимі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео