Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Українській Православній церкві радять відповідально поставитися до виборів

В Українській Православній церкві радять відповідально поставитися до виборів
168626 ПЕРЕГЛЯДІВ

Синод УПЦ оприлюднив звернення до українців із закликом уважно поставитися до прийдешніх президентських виборів. У зверненні було підкреслено значення вибору майбутнього президента для незалежності України. Представники УПЦ також нагадали про свідомий вибір кожної людини.

Синод Православної церкви України офіційно звернувся до громадян із закликом відповідально поставитися до виборів Президента, що незабаром відбудуться. Згідно з повідомленням, українська церква вважає виборчий процес в умовах, що склалися, принципово важливим. Громадянам порадили уважно ознайомитися з програмами всіх кандидатів і нагадали про свідомий вибір кожного виборця.

Звернення Синоду ПЦУ було підсумовано думкою, що головне завдання на даному етапі – збереження державності, єдності та незалежності України. А оскільки Президент є не лише політичною фігурою, але й головнокомандувачем країни, утримання незалежності та перемога над головним ворогом суттєво залежать від вибору, який українці зроблять 31 березня. Однією з важливих тез, озвучених Синодом, було прохання до учасників виборчого процесу та самих кандидатів утримуватися від фальсифікацій і підкупів виборців.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео