Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Hearthstone порадує геймерів нововведеннями

Hearthstone порадує геймерів нововведеннями
191798 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На цьому тижні Blizzard натякнула в соціальних мережах і на своєму сайті на те, чому буде присвячено наступне доповнення до Hearthstone. У Twitter і Facebook компанія розмістила листівку з Прібамбасска (Gadgetzan), а в блозі опублікувала обкладинку вигаданої щоденної газети, що видається в цьому місті.
     У всесвіті Warcraft Прібамбасск - це нейтральне торгове місто, де представники всіх рас Азерота (переважно гобліни і гноми) діляться один з одним ідеями і винаходами. До того ж це найбільший гоблинский картель, в який входять одні з кращих інженерів, шахтарів і алхіміків.
Раніше до Hearthstone вже виходило доповнення зі схожою тематикою - DLC під назвою «Гобліни і гноми» додало в гру безліч карт-механізмів. Зараз цей набір доступний лише у вільному режимі, а для стандартного він занадто старий. Та й нових механізмів з тих пір майже не з'являлося.
Передовиця газети розповідає про відкриття в Прібамбасске нового банку. Виставка Blizzcon якраз пройде з 4 по 5 листопада - напевно тоді і будуть оголошені якісь новини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео