Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Facebook» візьметься за масштабне будування

«Facebook» візьметься за масштабне будування
216393 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марк Цукерберг – голова американської компанії-гіганта «Facebook», всесвітньо відомою власною однойменною популярною соціальною мережею – зробив гучну заяву щодо початку роботи найбільшої за всю історію «Facebook» лабораторії.

За словами містера Цукерберга, наступні 10 років знаменуватимуть нову епоху для його компанії, оскільки вона має намір суттєво розширитися та почати створювати найрізноманітніші товари – від окулярів віртуальної реальності до екологічних інноваційних літаків на сонячних батареях.

Красуня-лабораторія, котра займає площу у половину футбольного поля, оснащена за останнім словом технічного прогресу. У її активі, окрім високопрофесійного персоналу, є унікальний водяний різак, котрий зможе розрізати навіть сталь та граніт, і неймовірний фрезерний станок з дев'ятьма вісями.

Колосальна виробнича установа отримала назву «Area 404» та розташувалася у сонячній американській Каліфорнії. Одночасно у лабораторії можуть працювати до півсотні осіб, а серед однієї з найголовніших концепцій роботи «Area 404» зазначена діяльність по забезпеченню всесвітнього зв'язку для кожного громадянина Землі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео