Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Точні заміри дасть італійська рулетка On

Точні заміри дасть італійська рулетка On
212109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в інтернеті можна зробити покупку практично всього, що побажаєте.


Сьогодні в інтернеті можна зробити покупку практично всього, що побажаєте. Але, поки на сьогоднішній день складним залишається питання про віддалений підбір одягу, адже можливості приміряти його немає, а в різних країнах прийняті досить різні стандарти, що ускладнює ймовірність покупки. Творці розумної рулетки On з італійської компанії Xyze вирішили цю проблему.
Ви зможете задати питання: Який сенс купувати такий гаджет, якщо в будь-якому швейному магазині можна придбати звичайну ролетку за копійки? Але у випадку з On найбільшу цінність представляє не сам гаджет, а те що він поєднується зі спеціальним мобільним додатком, завдяки якому рулетка передає всі отримані дані для їх подальшої обробки та зберігання. Додаток буде створювати так званий Xyze ID, в якому перераховані всі його ключові показники.
Досить зробити основні виміри, які необхідні при покупці одягу, після чого рулетка передасть їх на ваш смартфон, де таблиця замірів перекладається у всі відомі стандарти, завдяки чому вибір одягу в інтернеті стане для вас легким і невимушеним.
Пристрій виглядає як звичайна пластикова коробочка, всередині якої криється рулетка, довжиною 160 см. Стрічка витягується з рулетки у формі петлі, яку потрібно надіти на себе у вимірюваному місці, далі вам потрібно натиснути на кнопку, аби надлишки стрічки були втягнуті назад в гаджет, а отриманий завмір відправляється по бездротовому протоколу Bluetooth на ваш мобільний гаджет.
Ціна такого корисного пристосування 45 євро, але перші 100 покупців можуть придбати його за 39. На сьогоднішній день йде збір коштів на краудфандінг-майданчику. Підтримати творців рулетки ви зможете на їх офіційній сторінці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео