Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: Благодійний аукціон створений за підтримки президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність»

Петровський Олександр Володимирович: Благодійний аукціон створений за підтримки  президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність»
72648 ПЕРЕГЛЯДІВ

У стінах Дніпровського українського академічного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка відбулася благодійна презентація з приводу будівництва нового храму. На цьому аукціоні кожен охочий міг пожертвувати свої кошти на будівництво кафедрального собору «Покрова Божої Матері».

На цьому вечорі зібралися всі небайдужі, які знають і розуміють на скільки важливо розвивати українську церкву і зробили свій символічний невеликий, але вагомий внесок у духовний розвиток церкви.

Вже на початку вечора була зібрана велика сума в розмірі 100 тис грн. Дана акція відбулася завдяки ініціативі: голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова і президента МБФ «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського який є меценатом єпархії і робить все для того що б наша церква процвітала.

Храм буде побудований в стилі козацького бароко, висота споруди складе шість метрів і тому в храмі буде встановлено ліфт. Ще буде побудована оглядовий майданчик і прикрашати будівлю будуть величезні скульптури. Закінчити будівництво планують через три роки.

На аукціоні були представлені цікаві лоти і всі вони до кінця вечора були продані. Загальна сума, яка була зібрана становить понад 300 тис грн. які підуть на будівництво.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео