Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейські Донеччини навчаються ефективній комунікації з громадою

85115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 24 квітня, у Маріуполі за підтримки Програми розвитку ООН розпочався дводенний тренінг «Ефективна комунікація поліції з громадою». Співробітники поліції Донецької області опановують комунікативні стратегії, які дозволять покращити діалог з суспільством та відповідно - якість надання поліцейських послуг.

Захід ініційований за сприяння Управління забезпечення прав людини Національної поліції України в Донецькій області. Участь у навчанні взяли керівники структурних і територіальних підрозділів поліції, працівники відділу комунікації та інших відділів, діяльність яких пов’язана зі спілкуванням із громадою.

«Ми прагнемо змін та втілюємо їх у життя разом з громадами. Результат, який ми очікуємо від тренінгу, - підвищення ефективності надання поліцейських послуг, а відтак і повернення довіри населення до поліції», - зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин.

Тренінг для поліцейських проводить експерт зі стратегічних комунікацій Марина Говорухіна.

Серед головних тем – створення ефективного контенту та донесення інформації до громадян, підготовка ключових повідомлень для ЗМІ, основи антикризових комунікацій.

Співробітники поліції навчаються на конкретних прикладах, які показали свою успішність на практиці.

Тренінг відбувається у рамках компоненту «Соціальна згуртованість та громадська безпека» Програми відновлення та розбудови миру ПРООН, що націлений на укріплення верховенства права і розширення доступу до правосуддя.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео