Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Авдіївці правоохоронці провели антитерористичні навчання

310124 ПЕРЕГЛЯДІВ

Диверсійно-розвідувальна група прибуває до міста для вчинення серії терактів на стратегічно важливих об’єктах - за таким сценарієм у Авдіївці відбулися дводенні тактико-спеціальні навчання. Правоохоронці відпрацювали координацію дій під час реагування на терористичну загрозу та здійснення контрдиверсійних заходів на території проведення операції Об’єднаних сил.
Тактико-спеціальні навчання відбулися 26-27 травня в умовах, максимально наближених до реальних. У заходах було задіяно працівників Нацполіції, спецпідрозділів поліції особливого призначення зі складу ООС, Служби безпеки України, Національної гвардії, рятувальної служби та екстрених служб. Загалом понад 500 осіб.
Спецслужби отримали інформацію про те, що в місто проникла озброєна диверсійно-розвідувальна група бойовиків для вчинення ряду диверсій і терактів на об’єктах критичної інфраструктури міста.
З метою встановлення місцезнаходження диверсантів були створені пошукові групи, діяльність яких спрямована на виявлення та локалізацію зловмисників, ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій.
Оперативно небезпечну зону було заблоковано групами оточення, фільтрації, захоплення та доставки.
Завдяки злагодженим діям силовиків умовні злочинці були виявлені та затримані.
Поліція та спецслужби відпрацювали також спільні дії при евакуації людей, розмінуванні, ліквідації вибухового пристрою.

Покровське районне управління поліції
Донецької області


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео