Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Харкові слідчі повідомили про підозру трьом жінкам у занятті сутенерством.

292347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час санкціонованих обшуків в орендованих квартирах, які використовувались для надання сексуальних послуг, правоохоронці виявили 11 дівчат, втягнених у заняття проституцією.

В ході досудового розслідування встановлено, що 34-річна мешканка Дергачівського району підбирала молодих жінок з уразливим станом та втягувала їх в заняття проституцією. Зловмисниця орендувала на території Харкова чотири квартири, у яких дівчата надавали послуги сексуального характеру за грошову винагороду.

Жінка також підібрала двох адміністраторів 22 і 39 років, які приймали дзвінки від клієнтів на робочі номери, повідомляли вартість та умови надання клієнтам послуг сексуального характеру, проводили з клієнтами розрахунок грошових коштів за надані сексуальні послуги та робили чорнові записи отриманих незаконних прибутків від наданих сексуальних послуг дівчатами, контролювали вихід на роботу повій.

Співробітники управління міграційної поліції та слідчі провели чотири обшуки, в ході яких вилучили мобільні телефони, грошові кошти, отримані від злочинної діяльності, чорнові записи клієнтів.

Досудове розслідування триває.

Трьом фігуранткам повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає до 7 років тюремного ув’язнення.

Вирішується питання про повідомлення про підозру іншим членам злочинної групи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео