Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 408-го дня війни

374819 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ставка. Основна увага – боям за Авдіївку і Бахмут, за Луганщину, за кожен із тих напрямків, де ворог намагається зламати оборону всієї України. Я дякую кожному солдату, сержанту, офіцеру та генералу, які протистоять цьому. Які здобувають Україні стійкість – усій державі – саме там, у боях у найгарячіших точках передової. 

На Ставці доповідали командувачі напрямків, головком, розвідка. Окремо – підготовка нових бригад, постачання боєприпасів і зброї у війська. 

Друге – апарат РНБО разом з Урядом, разом із міністерствами готує новий потужний санкційний список осіб, які працюють на агресію, – вони будуть заблоковані. 

Третє – провів тривалу нараду щодо енергетики, питань як стратегічних – розвитку й захисту нашої енергосистеми за будь-яких умов, – так і поточних, про енергозабезпечення наших людей і українського бізнесу. 

Четверте – в офіційне життя нашої держави додаємо нову традицію поваги. Сотні тисяч мусульман України та мусульманська спільнота світу – різні держави, різні народи – у період священного Рамадану дотримуються суворого посту. Коли сідає сонце, відбувається іфтар – вечеря. В Україні це шанується всюди, і навіть на передовій, навіть в умовах боїв. Кримськотатарський народ шанує Рамадан... Повага завжди має бути обопільною, тож від цього року щорічно в Україні за участі Глави держави буде проводитися такий спеціальний захід поваги».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео