Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 409-го дня війни

158979 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Приємно завершувати цей тиждень із хорошими результатами для нашої держави – по зброї, по міжнародній підтримці, по розширенню наших звʼязків зі світом, по нашому руху до НАТО. Найбільш вагоме цими днями, звичайно, візит у Польщу, наші домовленості, наші здобутки. Польща виконала все задеклароване по танках: вони вже в Україні, зокрема «Леопарди». Є нові домовленості щодо БМП – більше сотні машин. Щодо бронетранспортерів – «Росомак» – 200 машин. Іще самохідні міномети, додаткові ракети, «МіГи»...

Є й новий, уже 35-й оборонний пакет від Сполучених Штатів. Ракети для «Хаймарсів», ракети для ППО, снаряди для артилерії, для захисту від броньованої техніки й інші важливі елементи підтримки. Дякую тобі, Америко! 

Німецька підтримка України цього тижня зросла на 200 мільйонів євро інвестицій у нашу країну. Зокрема, це проекти німецьких компаній, які допоможуть нашій економічній, а отже, й соціальній стабільності. Дякую Німеччині!

Нідерланди оголосили про пакет обсягом більше ніж 270 мільйонів євро. Це допомога нашому відновленню, гуманітарна підтримка, нелетальна підтримка для оборони, а також – і це дуже важливо – підтримка для справедливості. 

Данія та Норвегія працюють над спільним пакетом допомоги снарядами для нашої артилерії. Дякую за це! 

Є нові санкційні рішення – від Австралії та Нової Зеландії. Дякую за них! 

Дуже важливе рішення ухвалено цього тижня в Литві – щодо головних очікувань від саміту НАТО, який запланований у Вільнюсі. Литовський Сеймас визнав необхідність запросити Україну стати членом НАТО – запросити саме цього року, на саміті у Вільнюсі».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео