Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виступ Володимира Зеленського на міністерському круглому столі Міжнародного валютного фонду, за участі президента Світового банку, керівництва МВФ та міністрів фінансів багатьох країн світу

305998 ПЕРЕГЛЯДІВ

«На війні не буває другорядних фронтів. Усі потребують уваги та міцності. Фінансовий фронт особливо. Ми робимо свою частину роботи, і я вдячний усім, хто допомагає. Але фундаментальні рішення залежать від вас. Вірю, що вони будуть ухвалені!

Перше: першочергові потреби у відбудові. Щоб люди повертались в Україну, щоб агресор програвав не лише на полі бою, а буквально в усьому – нам потрібне погодження програми підтримки для покриття першочергових проектів швидкого відновлення.

І друге: вже треба працювати над конкретними механізмами направлення заморожених російських активів на компенсацію завданих Росією збитків. Треба чітко заявити, що активи держави-зла, включно передусім з активами російського Центрального банку, будуть конфісковані. Це буде саме миротворчий акт – в глобальному масштабі. Потенційні агресори повинні це бачити. Можуть бути різні формати рішень, але що швидші і дієвіші будуть рішення, то надійнішим і довготривалішим буде мир після цієї війни».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео