Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 414-го дня війни

174946 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перше: провів військовий кабінет – особливий формат роботи з керівниками нашого сектору оборони, нашими командувачами, розвідкою, Офісом. Лише те, що прямо необхідно для управління передовою і забезпечення активних дій України, захисту нашої держави від російського терору. Це було змістовно. І наші дії – будуть потужними. Готуємо хлопців. І дуже чекаємо постачання зброї, обіцяного партнерами. І по максимуму – наближаємо перемогу. По максимуму – дух єдності. По максимуму – ефективність. Підготовка – теж по максимуму.

Друге: оборонно-промисловий комплекс. Сьогодні в Маріїнському палаці, де ми завжди вшановуємо тих, хто найбільше зробив для Української держави, вперше був відзначений День працівників і працівниць нашого ОПК.

Третє, що важливо за сьогодні: євроінтеграція. Провів нараду з урядовцями, з представниками Верховної Ради щодо деяких наших кроків з наближення до Євросоюзу, законодавчих кроків, реалізації ухвалених змін. Мета нашої держави – абсолютно досяжна. Україна буде інтегрованою з усіма інституціями та практиками Євросоюзу, набуде повноправного членства. З нашої сторони – повна готовність».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео