Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Участь Володимира Зеленського у заключній панелі Конференції щодо відновлення України 26.04.2023

401789 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Уже зрозуміло, коли й чим має завершитись ця війна, яку Росія розвʼязала проти нас. Проти нас усіх. Проти України й усього нашого спільного європейського дому, який дав шанс на мирне життя та процвітання всім європейським народам. Я не маю сумніву, що ми здатні перемогти. Бо ми не тільки віримо у свої сили, а й міцно стоїмо та захищаємо наші спільні цінності в єдності. У єдності! Хто зберігає єдність і не втрачає міцності, той перемагає.

Ми маємо зробити – і зробимо! – усе, щоб ця російська війна завершилася російською ж поразкою. А отже, уже цього року маємо зробити все за максимумом, щоб підготувати наймасштабніший економічний проект нашого часу в Європі – проект відбудови України.

У цій війні світ побачив, що треба для реального захисту кожної нації. Світ побачив, як треба змінити енергетику та інфраструктуру, виробництво та логістику, кіберсистеми та освітній простір, оборонну промисловість та оснащення армії… Отже, у світі є попит на нові стандарти безпеки, щоб кожна країна могла захистися від будь-яких проявів агресії, терору чи стихії. І ми в Україні творимо такі стандарти безпеки».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео