Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спілкування з представниками ЗМІ Володимира Зеленського, Зузани Чапутової та Петра Павела

299106 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні ми говорили передусім про те, як зупинити державу-терориста та притягти до справедливої відповідальності всіх російських терористів і вбивць. Це наше головне завдання – для всіх у Європі, для всіх у вільному світі. Росія повинна програти в цій війні, а її керівництво повинно бути засуджене за злочин агресії та геноцид проти українців, щоб іншим народам не довелося проходити через те, що російський терор приніс українцям.

Я поінформував колег про ситуацію на полі бою та окреслив перспективи, які зараз маємо. Вважаю, що одним із головних висновків із нашої сьогоднішньої розмови має бути висновок про те, що в безпековій допомозі Україні не може бути жодних «оборонних табу». Кожне штучне оборонне обмеження для України – це лише чергова терористична можливість для Росії. 

Говорили ми сьогодні й про політичні можливості, які створені Україною та партнерами для прискорення миру. Я поінформував про наші зусилля для реалізації української формули миру. Вдячний Словаччині та Чехії за повну підтримку нашої позиції щодо справедливого й сталого миру для України. 

Окремо хочу подякувати колегам за підтримку нашої ініціативи зі створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії Росії проти України».

Спілкування з представниками ЗМІ Президента України Володимира Зеленського, Президента Словацької Республіки Зузани Чапутової та Президента Чеської Республіки Петра Павела.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео