Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жовто-блакитний кораблик на ялинку

56847 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командування Сухопутних військ Збройних Сил України приєднується до всесвітнього флешмобу «Жовто-блакитний кораблик», організованого всесвітнім рухом патріотів України на знак солідарності з українськими моряками , захопленими в полон 25 листопада 2018 року, внаслідок атаки кораблів Російської Федерації в районі Керченської протоки.

24 паперові кораблики (12 з яких жовті, 12 – сині) з прізвищами захоплених в полон моряків зайняли чільне місце на ялинці Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Ми вважаємо подібні акції надзвичайно важливими: вони не тільки демонструють всесвітню підтримку наших моряків, але й слугують постійним нагадуванням всій світовій спільноті про чергові злочинні дії російської влади та наш обов’язок вжити всіх можливих заходів для звільнення з полону в’язнів Кремля.

Передаємо естафету флешмобу «Жовто-блакитний кораблик» Командуванню Повітряних Сил Збройних Сил України, Командуванню Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Командуванню Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, Командуванню Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Закликаємо прийняти участь у флешмобі всіх небайдужих людей у світі!

Звертаємось до керівництва телерадіокомпаній України з пропозицією проінформувати наше суспільство про цю ініціативу та прикрасити жовто-синіми корабликами новорічні ялинки в студіях.

Сухопутні війська ЗС України

 

Теги: #жовто_блакитний_кораблик_на_ялинку ,#save_ukrainian_sailors

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео