Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Державний бюджет суттєво виросте, якщо поборемо корупцію

186618 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таку заяву зробив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. Він запропонував почати викорінювати корупцію з правоохоронної системи.

Далі піти шляхом дерегуляції, а саме спростити умови для ведення бізнесу. Це діятиме таким чином, що підприємці більше не повинні давати хабарі, аби отримати ту, чи іншу довідку. Дієвим методом проти корупції, Арсеній Яценюк, також вважає підвищення зарплатні державним чиновникам.

Прем’єр-міністр зауважив, кабмін уже зробив перші кроки у боротьбі з корупцією. Приміром, проголосував за створення в Україні Національного антикорупційного бюро. Також нещодавно було прийнято закон про те, що усі чиновники повинні в обов’язковому порядку декларувати власні прибутки. Крім того, у нас діє Єдиний державний реєстр до якого внесені особи, що були задіяні у корупційних оборудках. Яценюк наголошує, що за рахунок уникнення хабарницьких схем відповідно до закону, можна значно наповнити бюджет країни.

У підсумку, Яценюк запевнив, що таким способом можна поповнити державну казну. А відтак, згодом повернути транші від МВФ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео