Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Контрабанда до невизнаної республіки

107093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес-службою Служби безпеки України було повідомлено новину про те, що група осіб нещодавно намагалася незаконно перетнути кордон між підконтрольними Україні землями та окупованою терористами територією Донецької області, де керують лідери невизнаної Донецької народної республіки неподалік селища Верхньоторецьке, з метою перевезення границю контрабандного товару. Жителів Донецької народної республіки контрабандисти збиралися потішити одягом, взуттям, косметикою, електричними приладами та іншими речами які відносяться до групи товарів широкого вжитку. Однак, здійснити задумане порушникам закону не вдалося. Вони були затримані співробітниками правоохоронних органів та Служби безпеки.

При затриманні контрабандисти намагалися чинити опір та погрожували відкрити вогонь із гранатомету, який знаходився в вантажівці в повній бойовій готовності. Сміливого правопорушника роззброїли та затримали разом з його спільниками.

Правоохоронці заявили, що у вантажівці було товару на один мільйон гривень.

Наразі проти злочинців згідно статті 332 частина 1 та статті 345 частина 1 (Кримінальний кодекс) відкрито кримінальне провадження. Наразі триває розслідування, аби з’ясувати усі обставини справи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео