Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні викрито ще одного посадовця-корупціонера

В Україні викрито ще одного посадовця-корупціонера
162093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього разу любителя хабарів затримали у Харкові співробітники Національної поліції. Голова департаменту міської ради займався оформленням нежитлових приміщень, котрі були частиною комунальної власності Харкова, на приватних осіб, від яких вимагав грошову винагороду в обмін на «офіційні» документи.

Але під час першої хвилі санкціонованих обшуків Нацполіція Харкову знайшла не тільки вищезазначені гроші, а й цінні подарунки, зброю і навіть предмети антикваріату.

Варто відзначити, що не тільки справа харківського корупціонера-чиновника цими вихідними отримала гучного розголосу: головний архітектор Одеської міськради Олександр Голованов наразі також звинувачується у корупційній діяльності, котру одеські правоохоронці змогли зафіксувати через прихований конфлікт інтересів під час підписання архітектором паспортів прив'язки тимчасових споруд для підприємців ще у минулорічному жовтні.

Факт існування конфлікту перевірить спеціальна комісія, а результати такої перевірки оприлюднить вже до 20-го липня 2016-го.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео