Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Начальник Держгеокадастру Тернопільщини затриманий через хабарництво

Начальник Держгеокадастру Тернопільщини затриманий через хабарництво
54255 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хоча антикорупційна боротьба в Україні все продовжує набувати нових масштабів, кількість посадовців, котрі не гребують великими сумами хабарів, парадоксально зростає у геометричній прогресії. Потрапив до цього переліку і Павло Боднар, який до сьогоднішнього дня займав на Тернопільщині пост виконуючого обов'язки голови Держгеокадастру.

Спіймали 29-річного корупціонера-посадовця на отриманні хабара у три тисячі американських доларів. Працювати у галузі українських земельних ресурсів пан Боднар почав два роки тому, перетворившись із головного спеціаліста на заступника начальника Держземагентства Тернопільщини вже у наступному році. У кінці того ж 2015-го він почав виконувати обов'язки керівника тернопільського Державного геокадастру, а навесні поточного року успішно пройшов конкурс на заміщення вакантної посади голови вищезазначеної установи. Проте, так і не був на неї затверджений.

Варто зазначити, що Тернопільська область не вперше страждає від злочинної діяльності посадовців-корупціонерів. На початку цьогорічного травня кілька любителів брати великі хабарі вже були затримані серед тернопільських прокурорів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео