Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Київщині керівник громадської організації вимагав хабар за «спокійне ведення бізнесу»

На Київщині керівник громадської організації вимагав хабар за «спокійне ведення бізнесу»
226021 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативниками Управління захисту економіки в Київській області Нацполіції за процесуального керівництва прокуратури Київської області викрито та припинено злочинну схему вимагання коштів з підприємців, яку організував очільник громадської організації. 

Встановлено, що представник ГО вимагав 5,6 тисячі доларів США неправомірної вигоди з представника приватного акціонерного товариства, яке спеціалізується на наданні послуг у сфері поводження з відходами у м. Києві. За визначену суму обіцяв не створювати умов, направлених на блокування  господарської діяльності комерційної структури.

Сьогодні, 22 серпня, керівника громадської організації було затримано одразу після одержання вказаної суми неправомірної вигоди.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри за ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео