Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скільки коштує незаконне ухилення від мобілізації?

Скільки коштує незаконне ухилення від мобілізації?
132545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після підписання указу про четверту хвилю мобілізації в Україні різко зросла корумпованість чиновників та лікарів


Після підписання указу про четверту хвилю мобілізації в Україні різко зросла корумпованість чиновників та лікарів. Завдяки діяльності працівників Служби Безпеки України було викрито корумпованих службовців, які за хабарі сприяли ухиленню від мобілізації та проходженню служби у зоні АТО.
На Полтавщині співробітниками СБУ під час передачі хабаря було затримано заступника військового комісара одного з об’єднаних РВК. Майор отримав 2 тисячі гривень від призовника. Комісар ОРВК на Закарпатті отримував винагороду в іноземній валюті. Зловмисника затримано при отриманні 500 доларів США. Вартість послуг невідправлення військових до зони АТО також немаленька. Було виявлено, що т.в.о командир однієї з військових частин, що на Закарпатті, вимагав від військового 5 тисяч гривень хабара. В іншому випадку – його підлеглий би відправився до зони АТО.
Лікарі, які проводять огляд призовників не відстають від військових комісарів. Лікар з Хмельницької області спіймався «на гарячому» при отриманні 10 тисяч гривень від призовника. Лікар з Львівщини оформив фіктивні висновки про опікунство над інвалідами. Такі документи допомогли б ухилитись від мобілізації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео