Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скільки буде тривати розслідування корупції в уряді?

Скільки буде тривати розслідування корупції в уряді?
26766 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо режим Януковича відзначився для всієї країни, як апогей корумпованості уряду, то нова влада твердо пообіцяла народу позбутися головного тягаря держави – корупції


Якщо режим Януковича відзначився для всієї країни, як апогей корумпованості уряду, то нова влада твердо пообіцяла народу позбутися головного тягаря держави – корупції. Тим не менш вже майже місяць, як триває розбрат серед парламентарів: уряд Арсенія Яценюка звинуватили у корумпованості та проведенні махінацій. Більше того, окремі політики гучно заявляли, що сума порушень нової влади перевищила ті махінації, що здійснювалися при Азарові.

Скільки ще буде тривати розслідування?

Володимир Гройсман наголошує на тому, що зараз він розпорядився продовжити розслідування фактів порушень ще на два тижні. Варто зазначити, що таке рішення попередньо виносилося на розгляд народним депутатам, проте наші обранці двічі не змогли прийти до одностайного рішення.

Тим не менш, рішення залишається у силі і тому робоча група на чолі з Бориславом Березою продовжить свою роботу Зокрема на меті стоїть перевірка "Укргаздобичі", "Укртрансгазу", "Укрпошти", "Укрнафти", "Укрзалізниці", "Укрзалізничпостач". Також під пильне око борців з корупцією підпаде Міністерство фінансів, ГП "Антонов", Аграрний фонд, Аерорух, Енергоатом, НБУ та "Нафтогаз".

Щодо звинувачень у бік пана Яценюка, то ГПУ не знайшла доказів, які б могли підкріплювати аргументи Гордієнка.

«Ми провели комплексну роботу, завдяки якій можемо твердо сказати, що не маємо доказів прямих злочинних дій прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, проте ми вважаємо, що він, як уповноважена особа несе відповідальність за тих політиків, що є членами Кабінету міністрів, справи яких ми ще досі розслідуємо», - прокоментував Борислав Береза.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео