Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Правий сектор» запідозрив Дніпродзержинський «Міськводоканал» у корупції

«Правий сектор» запідозрив Дніпродзержинський «Міськводоканал» у корупції
26738 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Міськводоканал» підозрюють у зловживанні владними можливостями. Зокрема установу підозрюють в отриманні коштів за ті роботи, які в принципі повинні бути проведені безкоштовно.


«У квітні ми стояли на мітингу проти підвищення тарифів», - розповідає лідер дніпродзержинської організації «Правий сектор» Аскольд Можейко: «Наші активісти оголосили, що будуть детально розбирати всі проблеми, що склалися через корупцію у державних органах».
Зокрема, під пильне око добровольців потрапив і «Міськводоканал» рідного міста.
Спеціалісти підготували спеціальний аналітичний документ: «Аналітичну записку», яка вже сьогодні опинилася на столі у прокурора міста. «Міськводоканал» підозрюють у зловживанні владними можливостями. Зокрема установу підозрюють в отриманні коштів за ті роботи, які в принципі повинні бути проведені безкоштовно.
«У нас є не просто факти, всі випадки підтверджено документально. Наші спеціалісти працюють і працювали раніше у «Міськводоканалі». Більше того, весь цей пакет заяв та документів ми вже подали до міської прокуратури. Правоохоронці обіцяли розглянути наше подання в найкоротший термін», - звітує Можейко.
Лідер місцевого «Правого сектору» зазначає, що на цьому їх активісти зупинятися не збираються. Наступним за їх планом під громадську перевірку підпаде «Міськгаз».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео