Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Побороти олігархію = побороти корупцію

Побороти олігархію = побороти корупцію
212822 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко твердо пообіцяв: «Будемо боротися з олігархами та корупцією». 


Петро Порошенко твердо пообіцяв: «Будемо боротися з олігархами та корупцією». Було усунуто від високої посади Ігоря Коломойського, а сам президент поквапився продати свою кондитерську фабрику Roshen. Тим не менш, не всі сфери змогла осягнути боротьба Петра Порошенка з олігархами та корупцією.
Скоро буде рік ганьби службової халатності Віктора Назарова, через невдалий наказ якого загинули 49 українських солдатів, що перебували на борту літака ІЛ-76.
Розслідування справи генерал-майора хоч і розпочалося, проте до суду так і не дійшло. Чому – є велика вірогідність того, що знову наші суди зазнали корупційного впливу.
В мережі люди питали: «А чи не прояв це олігархічного впливу на суддів? Хто стоїть за Назаровим, що його не хочуть судити?».
Сам же поки що підозрюваний цинічно заявляє: «На війні слова «трагедія» - немає. Втрати нашої армії – не такі вже страшні, адже за статистикою вони є найменшими втратами у війську за 30 років у всьому світі».
Правознавці заявляють, що незважаючи на те, що зараз на сході іде війна, по документам в Україні – «деескалація конфлікту», тому у будь-якому випадку генерал-майор підпаде під суд.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео