Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Погані дороги = поганій боротьбі з корупцією

Погані дороги = поганій боротьбі з корупцією
106501 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Гроші в України є, рівно так само, як і корупція», - розповідає заступник міністра інфраструктури Роман Хміль на своїй сторінці у фейсбуці


«Гроші в України є, рівно так само, як і корупція», - розповідає заступник міністра інфраструктури Роман Хміль на своїй сторінці у фейсбуці.
Він наголошує на тому, що більшість фінансів, що курсували в Укравтодорі минулі роки, стали об’єктом махінацій, а зараз українські кошти ідуть на виплату боргів минулих років.
«Зараз нам навіть нічого красти. Держава виділила 3,4 мільярди гривень. Це ямковий ремонт. Власне і за цими коштами нам доводиться пильно стежити, адже є ризик того, що й ці кошти підуть у небуття. Ми ж хочемо залучати міжнародних спеціалістів та професіоналів. Більше того, йде мова про договір з Всесвітнім банком про фінансування окремих галузей інфраструктури», - зазначив Роман Хміль.
Політик акцентує увагу на тому, що на ремонт доріг потрібні величезні кошти, але їх міжнародні партнери не хочуть виділяти поки що, через великий рівень корупції.
«Коли світ побачить, що завдяки реформам корупції в Україні більше немає – тоді потягнуться і фінанси», - зауважив заступник міністра.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео