Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сергій Микитюк провів чергову розширену апаратну нараду Житом

Сергій Микитюк провів чергову розширену апаратну нараду Житом
82677 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 жовтня у малій залі районної ради під головуванням голови Житомирської райдержадміністрації Сергія Микитюка пройшла чергова розширена апаратна нарада РДА. Участь у нараді взяли керівники та спеціалісти структурних підрозділів адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району. На нараді розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності району.

Робота засідання розпочалася із ознайомчої доповіді начальника Житомирського районного відділу з питань призначення та перерахунку пенсій Ірини Курінної щодо пенсійної реформи. Доповідач детально познайомила присутніх із змінами та новаціями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Другим було розглянуто питання про суть та основні положення медичної реформи в Україні, з якого доповів головний лікар КУ «ЦРЛ» Тарас Собко.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Наталія Ходоровська виступила з питання про особливості складання проектів місцевих бюджетів на 2018 рік.

У свою чергу керівник апарату райдержадміністрації Алла Ковальчук доповіла про підготовку та проведення перших виборів депутатів сільських рад ОТГ і відповідних сільських голів 29 жовтня 2017 року.

Про виконання доручення голови облдержадміністрації І.П. Гундича щодо створення служби містобудівного кадастру базового рівня та її фінансування в наступному році доповіла т.в.о. начальника відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури РДА Алла Григор’єва.

З питання про освоєння розпорядниками коштів, виділених з районного і місцевих бюджетів та направлених на соціально-економічний розвиток, присутніх поінформування начальник управління Державної казначейської служби в Житомирському районі Олена Соловйова.

Про здійснення заходів щодо накопичення, поповнення матеріального резерву за встановленими нормами та визначення приміщення для його зберігання присутні заслухали інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства та ЦЗН РДА Фелікса Янєва та начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Олену Гречко.

О.Гречко також поінформувала з питання про відкриття приміського маршруту загального користування напрямку Станишівка – Зарічани – Гуйва – Новогуйвинське – Озерне – Станишівка та про стан підготовки проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2018 рік.

Про стан придбання житла для дітей сиріт та дітей. Позбавлених батьківського піклування, заслухали начальника служби у справах дітей РДА Антоніну Черняк, а начальник районного відділу освіти доповіла про створення інклюзивно-ресурсного центру на базі Новогуйвинської гімназії та проведення ремонтних робіт в школах району.

Завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Інна Мирна доповіла про стан реалізації проекту щодо будівництва спортивного майданчика на базі Озерненської гімназії, а провідний спеціаліст юридичного сектору апарату РДА Катерина Мельник поінформувала присутніх про проведену роботу щодо перегляду договорів оренди земельних ділянок (під надра) каменевидобувними підприємствами Житомирського району.

За результатами розгляду питань порядку денного наради головою РДА дано відповідні доручення.

Теги: сергій микитюк, нарада, житомирський район

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео