Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

БЕБ викрило підпільний цех з виготовлення алкоголю на Київщині

БЕБ викрило підпільний цех з виготовлення алкоголю на Київщині
406865 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області спільно з іншими правоохоронними органами припинили діяльність підпільного виробництва алкогольної продукції у Бориспільському районі.

Слідством встановлено, що група осіб організувала незаконне виготовлення підакцизних товарів, а саме спирту етилового, спиртових дистилятів та інших алкогольних напоїв. Небезпечний для життя та здоров’я людей фальсифікат виготовляли в приватному будинку. Контрафактну продукцію розливали у пластмасову тару та реалізовували великими партіями перевіреним клієнтам.

За результатами обшуків, співробітники БЕБ вилучили 4,2 тис. літрів спирту та спиртовмісної речовини. Також вилучено пластикову тару та обладнання для виробництва.

Орієнтовна вартість вилученої контрафактної продукції та обладнання становить понад 1,5 млн грн.

Фігурантам загрожує позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у Київській області у співпраці із працівниками управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР Нацполіції та за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи БЕБ на Київщині вилучило контрафактні цигарки та алкоголь на 4 млн грн.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, алкоголь, фальсифікат, контрафакт, підробка

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео