Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виготовлення і розповсюдження дитячої порнографії та вчинення дій сексуального характеру щодо двох дівчаток - підозрюється подружжя

Виготовлення і розповсюдження дитячої порнографії та вчинення дій сексуального характеру щодо двох дівчаток - підозрюється подружжя
323527 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури  повідомлено про підозру жінці за фактом виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії (ч. 3 ст. 301-1 КК України). Її чоловік підозрюється у вчиненні дії сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцятирічного віку (ч. 4 ст. 152 КК України).
 
За даними слідства, підозрювана виготовила відеофайл порнографічного характеру за участі двох своїх доньок 2011 та 2013 років народження. Надалі відзнятий порнографічний контент вона розмістила в мережі Інтернет.

Крім того, її чоловік вчинив щодо однієї з падчерок дії сексуального характеру. При цьому свої дії він знімав на відео.

Наразі  діти перебувають з біологічним батьком.

За клопотанням прокуратури подружжю обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.  

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУНП в Київській області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Київській області департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео