Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Двоє загиблих та ще двоє поранених через масовану атаку окупантів на Донеччині

Двоє загиблих та ще двоє поранених через масовану атаку окупантів на Донеччині
398923 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокурори продовжують вживати всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення регіону.
 
4 січня 2024 року російські війська, порушуючи закони та звичаї війни, зі ствольної артилерії обстріляли с. Катеринівку Покровського району. Від вибуху ворожого снаряду загинув 68-річний чоловік. Його тіло перед подвір’ям приватного домоволодіння виявила донька. Також до лікарні з переламом стегна та осколковим пораненням голови доставили 86-річного пенсіонера.
 
    
 
З тієї ж зброї армія рф завдала удару по м. Красногорівці. Від смертельного поранення у власній оселі загинула жінка 73 років. Уламок російського боєприпасу влучив жінці в скроню.
 
Окупанти не залишають спроб знищити м. Авдіївку. Внаслідок обстрілу міста з РСЗВ «Град», перебуваючи у себе вдома, отримала осколкове поранення спини місцева жителька 55 років. Жінку ушпиталили для надання кваліфікованої медичної допомоги.
 
    
 
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).
 

 

Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео