Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Продавець канабісу чекатиме вирок суду під вартою

Продавець канабісу чекатиме вирок суду під вартою
140965 ПЕРЕГЛЯДІВ

За клопотанням Нікольського відділу Волноваської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою місцевому мешканцю, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Установлено, що у червні 59-річний чоловік, який після переїзду з тимчасово окупованої території мешкав у металевому вагончику біля одного з водоймищ на території Нікольської селищної ради, виростив на своєму так званому городі кілька кущів конопель. У подальшому висушивши та подрібнивши рослини, зловмисник приготував наркотичний засіб канабіс та зберігав його за місцем мешкання для особистого вживання і незаконної реалізації серед наркозалежних місцевих мешканців.

З метою отримання прибутку з продажу власноруч виготовленого наркотику чоловік, за попередньою домовленістю, зустрівся в одному з торговельних закладів з покупцем, де збув останньому канабіс, отримавши 500 грн. Неправомірні дії наркоділка припинено правоохоронцями, і відтепер йому змінено на 60 діб умови тимчасового проживання - з вагончика на камеру слідчого ізолятора.

Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть #збутканабіс

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео