Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Прикарпатті судитимуть ще одну організовану групу. Прокуратура передала до суду обвинувальний акт

На Прикарпатті судитимуть ще одну організовану групу. Прокуратура передала до суду обвинувальний акт
56871 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох учасників організованої групи у кримінальному провадженні, відкритому за фактами, пов'язаними з фальсифікацією лікарських засобів без отримання ліцензій на право здійснення діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами у великих розмірах на території Івано-Франківської області, за ч. 3 ст. 28 («Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією»), ч. 2 ст. 321-1 («Фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів») КК України.
 

В ході досудового розслідування вилучено дві полімерні ємкості по 200 л спирту, 127 опечатаних тар (у кожній – по 83-84 флакони), 9 опечатаних тар (у кожній – по 112 скляних флаконів), обладнання для розливу спирту у флакони (електричний насос), укупорювальні кришки, укупорювальний апарат, етикетки, паперові заготовки, а також готовий фальсифікований лікарський засіб – спирт етиловий у кількості 9 750 флаконів.
 

Наразі всіх учасників злочинного угрупування затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з визначенням застави.
 

За вчинення вказаних злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років із конфіскацією майна.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
Теги: Прикарпаття ,прокуратура,організована група,підроблені ліки

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео