Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині поліцейські затримали групу розбійників

На Луганщині поліцейські затримали групу розбійників
110643 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області спільно з оперативниками Лисичанського відділу поліції затримали групу розбійників до складу якої входило двоє 32-річних раніше судимих чоловіків та їх 35-річна спільниця.

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення 44-річної місцевої мешканки про те, що 2 лютого о 23.00 на перехресті вулиць Генерала Потапенко та Гарибальді м. Лисичанська невідома особа скоїла відносно неї злочин. Її вдарили ззаду по голові, і поки вона була без свідомості, злочинець зняв з неї золоті прикраси та заволодів її мобільним телефоном.

На розкриття розбійного нападу були залучені оперативники Управління карного розшуку та Лисичанського відділу поліції, які встановили групу осіб, що могли бути причетними до скоєння злочину. Усі підозрювані були затримані. Ними виявилися двоє 32-річні раніше судимі за аналогічні злочини місцеві мешканці та раніше судима 35-річна жінка.

Поліцейським затримана розповіла, що саме вона запропонувала своїм спільникам по чарці пограбувати жінку, бо вона бачила, що ця жінка постійно носить золоті прикраси і у неї дорогий сучасний мобільний телефон.

Відстеживши потерпілу, в обумовленому місці чоловіки напали на жінку та пограбували. Вкрадене золото вони здали до ломбарду, а телефон залишили собі. Під час обшуку правоохоронці вилучили у підозрюваних речові докази.

За даним фактом слідчим відділом Лисичанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео