Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Акції протесту та бойкот виборів від Добкіна

Акції протесту та бойкот виборів від Добкіна
133339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одіозний Михайло Добкін, депутат від «Опозиційного блоку», заявив про підготовку акцій протесту. В його наміри входить бойкот виборів по всій державі, та одночасне проведення президентських та парламентських виборів, й виборів до органів місцевих самоврядувань.

Як йдеться в офіційній заяві самого Добкіна, його юристи шість разів подавали заяву в управління юстиції щодо питання зміни назви партії «Закон і порядок» на «Опозиційний блок». Та п’ять разів юристи отримували негативну відповідь, нібито через неправильно оформлені документи.

Партія «Закон і порядок» перейшла під контроль колишніх регіоналів ще минулоріч, і з самого початку перереєстрація виглядала не досить переконливо. Чинне законодавство регламентує, що у разі виникнення будь-яких змін у партії, після прийняття відповідного рішення достатнім буде направити лист-повідомлення до управління юстиції. Харківське ж обласне управління юстиції повідомляє, що документи на перереєстрацію дійсно подавалися, проте надалі самими юристами й відкликалися. Аналогічна ситуація була і з судовими позовами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео