Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Донецьку розшукують українських «диверсантів» та «шпигунів»

У Донецьку розшукують українських «диверсантів» та «шпигунів»
216032 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські рингтони, жовто-блакитна символіка в одязі, фото, зроблені в Києві, та «неправильна» прописка на підконтрольній Україні території – відтепер вищезазначені пункти можуть стати причиною прискіпливого огляду зі сторони проросійських бойовиків у Донецьку.

Самопроголошена «ДНР» не стала адміністративним відкриттям на карті нашої держави, продемонструвавши слабкий рівень власної організації на тлі масштабної амбітності та незрозумілого захоплення «русским миром». Тому сьогоднішні несанкціоновані обшуки українців у «ДНР» та наклепи на них є, на жаль, яскравим свідоцтвом того, як проросійські формування зганяють свою злість за провал «ДНР» на українських патріотах.

Далі – більше: виявляється, усіх тих, хто приїздитиме до «Республіки», ретельно «фільтруватимуть». Яким чином проходитиме вищезазначений процес, є загадкою, але відбуватиметься «фільтрація» за переконаннями та поглядами гостей «ДНР», де незгодних з політикою самопроголошеної «Республіки» просто ув'язнюватимуть.

Або добре, або нічого – саме так про «владу «ДНР»» говорять жителі тимчасово окупованого Донецьку, тихо вболіваючи за перемогу України над Росією. За словами ж політичних експертів, крайні міри, на які наразі йдуть бойовики «ДНР», є красномовним підтвердженням того факту, що вертикаль самопроголошеної «влади Республіки» суттєво похитнулася. І для того, аби повернути хоч частку контролю за ситуацією, пошуки українських «шпигунів» та «диверсантів» і проходять у донбаському місті. Бо «Республіка» потребує хоч якихось результатів власної «роботи». Навіть у гонитві за вітряками.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео