Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокуратура Рівненщини отримала нового главу

Прокуратура Рівненщини отримала нового главу
108092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер уродженець Львову Олег Соболь очолюватиме одне з головних правоохоронних відомств нашої держави - прокуратуру Рівненської області. Юрій Луценко сам представив нового главу прокуратури широкому загалові, зазначивши, що з головування в області прокурора почнеться нова ера для працівників правоохоронних структур.

Олег Соболь з'явився на Рівненщині дуже вчасно: криміногенна ситуація там наразі є дуже незадовільною, а кількість тяжких і нерозкритих злочинів зросла на рекордних 75% лише за рік. З точки зору Юрія Луценка, головним пріоритетом нового прокурора області, перш ніж взятися за розкриття карних справ, буде повне очищення усього складу Рівненського відомства.

Також не омине новий прокурор боротьбу з корупцією серед чиновників і припинення бурштинової лихоманки, початок якій поклала саме Рівненщина.

Варто відзначити, що з серпня 2014-го року Соболь займав посаду заступника прокурора Львівщини.

Цьогорічного 6-го липня Юрій Луценко звільнив попереднього прокурора Рівненської області – Анатолія Ковальчука, котрий був фігурантом схеми незаконних видобування та реалізації вищезазначеного бурштину.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео