Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Військовий конфлікт у Донбасі – на стадії нового загострення

Військовий конфлікт у Донбасі – на стадії нового загострення
243938 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більше п'ятдесяти разів за минулу добу проросійські бойовики порушили режим припинення вогню, обумовлений пунктами імплементованих Мінських домовленостей. І найбільша кількість обстрілів, як і днями раніше, була зафіксована у напрямку Маріуполя, причому вогонь по українських позиціях вівся терористами як зі стрілецької зброї, так і з великокаліберних гранатометів.

 

Потрапили під ворожі артилерійські й мінометні обстріли Мар'їнка, Гранітне, Лебединське, Водяне та Широкино. На Донецькому напрямку противник атакував українську армію з Авдіївки та Верхньоторецького, а на Луганському відкрив вогонь по військовим, котрі дислокувалися у районах Горіхового й Попасної. Обстріли велися з усіх вищезазначених типів зброї.

Важливо додати, що й наразі окупований Донецьк продовжує страждати від «політики» самопроголошеної «ДНР», в основі якої лежать безкарність та політичний безлад. На виклики місцевої поліції у колись величному українському місті правоохоронці не реагують, роблячи вигляд постійної зайнятості у вигляді затримань наркоманів та розкриття дрібних крадіжок. Через беззаконня правоохоронців криміногенна обстановка у Донецьку дедалі погіршується, а звернення містян до «Вищого суду «ДНР»» чи нотаріальних контор так само не приносить бажаного ефекту, оскільки результати, отримані від «органів «Республіки»», визнаються тільки на її території. Тож, аби оформити найпростіший договір продажу житла, жителям Донецька місцеві нотаріуси радять звертатися виключно до спеціалістів, котрі знаходяться на підконтрольних Уряду України землях.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео