Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Горлівці не виплачують заробітну плату

У Горлівці не виплачують заробітну плату
135615 ПЕРЕГЛЯДІВ

Самопроголошена «ДНР» дедалі більше занурюється у численні фінансові проблеми. Після обурення жителями окупованого проросійськими терористами Донецька стосовно нещадної цінової політики та тотальної нестачі медикаментів в аптеках і продуктів соціального спектру у місцевих супермаркетах, лавина збідніння накрила й Горлівку.

 

Наразі це колись вільне українське місто гостро відчуває на собі усю провальність задуму про «повну незалежність від України». І на сьогоднішній день перелік мінусів від відсутності контролю Урядом нашої держави Горлівки поповнився ще одним вагомим пунктом у вигляді замороженої заробітної плати для працівників усієї бюджетної сфери, тобто педагогів, медиків і робітників державних підприємств.

Цікаво, що вищезазначені зарплатневі гроші на рахунок самопроголошеного «казначейства» все-таки надійшли. Проте, виплачувати кровно зароблені кошти бюджетникам у Горлівці не поспішають. Більше того – причин, з яких виплати не відбуваються, озвучувати відмовляються, педагогам кажуть про те, що у найкращому випадку вони отримають зарплатню наступного тижня, а працівники сфери теплопостачання вже знають про те, що отримають свої гроші не раніше 15-го листопада.

Важливо додати, що, окрім невчасних виплат, «казначейство» ще й суттєво урізало усі грошові бюджетні надбавки. Таким чином, ставка місцевого хірурга сьогодні дорівнює лише 1700-там гривням, а працівник виконкому відтепер отримує трохи більше за 3000 гривень.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео