Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кабінет міністрів ухвалив відставку Міхеіла Саакашвілі

Кабінет міністрів ухвалив відставку Міхеіла Саакашвілі
135673 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Під час розгляду кадрових питань Кабінетом міністрів України було ухвалено відставку губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.
     7 листопада очільник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що відправляється у відставку. Переломним моментом у прийнятті цього рішення стала оприлюднена електронна декларація політиків, яка відображає їхні величезні статки. Окрім того, Саакашвілі зазначив, що президент України не виконує власних обіцянок і призначає старих корупціонерів на посади обласних та районних голів.
     Петро Порошенко готовий підписати подання про відставку глави Одеської ОДА, як тільки документ надійде від Кабінету міністрів. Адміністрація президента вже активно обговорює можливі кандидатури наступного голови Одещини, серед яких фігурують імена очільника Одеської обласної ради Анатолія Урбанського , першого заступника глави Адміністрації президента Віталія Ковальчука, а також можливість призначення когось із минулих губернаторів Одеської ОДА.
     Сам Саакашвілі зізнається, що планував піти у відставку ще шість місяців тому, але тоді, посилаючись на реформи, Петро Порошенко вмовив його залишитись.
     Покидати Україну Міхеіл Саакашвілі не збирається, а, як він висловився, розпочне новий етап боротьби.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео