Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Потужний вибух на Донеччині

Потужний вибух на Донеччині
108963 ПЕРЕГЛЯДІВ

Регіону не звикати до вибухів, адже мешканці донецьких міст уже давно живуть з острахом за життя. Проте цього разу бахнуло не з граду, і не з міномету. Рванув хімічний завод, а точніше вибух стався у ремонтному цеху.

Казенний завод розташований у Куйбишевському районі Донецької області. За словами представників міської влади, поки що невідомо чи хтось постраждав і які масштаби руйнування.

Розслідуванням події займаються керівники заводу.

У соцмережах чимало коментарів мешканців населеного пункту, де відбулася аварія. За їхніми словами, вибух був настільки потужним, що не витримували шибки у вікнах, та відчинялися двері у будинках.

Додамо, 12 лютого місія ОБСЄ потрапила у село Пекузи, де проходили бої між бійцями АТО та терористами. У ході моніторингу спостерігачі знайшли замаскований ворожий танк. Цю подію зафіксували окупанти й кілька разів вистрілили у місію. На щастя, вогонь був попереджувальним. День до цього ОБСЄ зупинили на шляху до села Пекузи представники так званих ДНР. Вони намагалися не допустити спостерігачів до об'єкту перевірки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео