Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Антирейдерський штаб доводить свою ефективність

Антирейдерський штаб доводить свою ефективність
57142 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 серпня 2019 року, під головуванням заступника голови Полтавської облдержадміністрації Романа Товстого, відбулося  засідання регіонального оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів.

В його роботі взяли участь представники Головного управління Національної поліції у Полтавській області, Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, прокуратури Полтавської області, Головного управління ДСНС України у Полтавській області, Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області та аграрних асоціацій.

Розглядали скаргу Державного підприємства «Новогалещинська біологічна фабрика»  щодо рейдерського захоплення  землі та урожаю соняшника і звернення Губської Ганни Сергіївни щодо рейдерського захоплення приватного сільськогосподарського підприємства «Маяк».  

«Детально проаналізувавши надані на розгляд документи, ознак рейдерстава в першому зверненні не виявили, а от друге питання врегульовано завдяки оперативним діям Міністерства юстиції України та правоохоронних органів. Дії реєстратора визнали неправомірними і підприємство повернулося до попереднього власника», - повідомив очільник юстиції Полтавщини Олег Тимченко.

«Відрадно, що робота антирейдерського штабу має позитивні приклади злагодженої роботи усіх компетентних служб», - наголосив Роман Товстий.  

Теги: рейдерство,ГТУЮ у Полтавській області,земля, Мін`юст

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео