Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Маріуполь відновлюватимуть державним коштом

Новини України: Маріуполь відновлюватимуть державним коштом
211819 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прем’єр-міністр повідомив про плани уряду стосовно відновлення Маріуполя, який постраждав внаслідок обстрілів бойовиків.


Прем’єр-міністр повідомив про плани уряду стосовно відновлення Маріуполя, який постраждав внаслідок обстрілів бойовиків. Арсеній Яценюк зазначив, що на ці цілі підуть кошти з державного бюджету.
Арсеній Яценюк запевнив, що вся інфраструктура міста буде налагоджена за рахунок державного бюджету, керівництво області має лише подати детальні результати інвентаризації та провести розрахунки, склавши кошторис необхідних робіт. Виділять кошти на поновлення Маріуполя з резервного фонду бюджету після узгодження отриманих даних на засіданні Кабінету міністрів.
Навколо Маріуполя вже давно відбувалися перестрілки, таким чином бойовики намагалися взяти під контроль це важливе зі стратегічних та економічних міркувань місто. Головні руйнування і втрати Маріуполь зазнав 24 січня, коли під вогнем ГРАДів опинився мікрорайон «Східний». Багато будівель, у тому числі житлових будинків, в результаті було пошкоджено або зруйновано. А серед місцевих жителів загинуло 30 осіб, більш 100 городян отримали поранення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео