Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: В Одеській області у братів-наркодилерів вилучили наркотичну речовину на приблизну с

105946 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Біляївському районі Одещини виявлені брати-наркодилери, які поширювали наркотики в Одесі та районі.


У Біляївському районі Одещини виявлені брати-наркодилери, які поширювали наркотики в Одесі та районі.
- У ході спецоперації представники сектору боротьби з наркотичними речовинами Приморського відділу міліції спільно з прокуратурою викрили двох осіб, які займалися активним розповсюдженням марихуани, - розповіли у регіонального главку міліції. – Як виявилося, ними є 22-річний одесит та 28-річний мужчина з Біляївського району -. В ході обшуку у 28-річного наркозбувача виявили сірникову коробку і банку з рослинною речовиною і ваги, на яких зважувалося для продажу зілля. Спілкуючись з правоохоронцями, один із затриманих зізнався, що марихуану купував у односельчан, які і організували цей незаконний наркобізнес.
Оперативно працівники правоохоронних органів прибули до підозрюваних. Один із братів, побачивши міліцію, спробував втекти, прихопивши сумку з марихуаною. По дорозі він перекинув її до сусідів через паркан. Але утікач довго ховатися не став і, повернувшись за залишеними наркотиками, зустрівся з правоохоронцями.
Відомо, що його брата вдалося затримати у будинку, де той в той момент відпочивав. У сумці знайшли 11 поліетиленових пакетиків, одну літрову та п’ять п’ятилітрових пляшок з пластику з марихуаною.
Працівники управлінні додали, що, прибуток від реалізації наркотиків склав б приблизно 400 тисяч гривень за цінами чорного ринку. Вилучену речовину було оперативно направлено в науково-дослідний криміналістичний центр.
Як повідомили у прес-службі прокуратури Одещини, слідчий повідомив братів про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 307 (за незаконне виробництво, зберігання, перевезення, пересилання, виготовлення чи збут наркотиків, психотропних речовин та їх аналогів). Якщо доведуть їх провину, братам загрожує позбавлення волі від 6 років з конфіскацією усього майна. Нагадаємо, що у них було вилучено аж п’ять кілограмів маріхуани.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео