Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Із Дебальцевого продовжують евакуювати людей

Новини України: Із Дебальцевого продовжують евакуювати людей
79537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Триває активна евакуація жителів Дебальцевого. У середу 4 лютого з небезпечного міста було вивезено ще 168 осіб, про що повідомила прес-служба МВС. 


Триває активна евакуація жителів Дебальцевого. У середу 4 лютого з небезпечного міста було вивезено ще 168 осіб, про що повідомила прес-служба МВС. Планується якомога швидше вивезти з Дебальцевого максимальну кількість мирних жителів.
У середу, коли з Дебальцевого вивезли 168 жителів, автобус потрапив під обстріл, однак завдяки високій швидкості транспортному засобу з евакуйованими громадянами вдалося виїхати з небезпечної зони цілим.
Зорян Шкіряк, який є радником голови МВС, повідомив, що ті жителі Дебальцевого, які ще не змогли виїхати, ховаються у підвалах, тому що рівень небезпеки дуже високий: бойовики продовжують обстріл житлових будинків, що призводить до загибелі людей.
Для тих, хто не хоче залишати місто, українські правоохоронці завезли найнеобхідніші продукти, воду і свічки.
Сербський міністр закордонних справ Івіца Данич запропонував обом сторонам припинити бойові дії на три дні, щоб дати можливість вивезти мирних жителів. Таку ж думку висловив і генеральний секретар ООН Пан Гі Мун.
Українська влада також підтримала пропозицію Данича і висловила готовність до таких компромісів. Як на це відреагують керівники бойовиків, поки невідомо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео