Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Путіну не сподобається: кримчани хочуть повернутися до України

Путіну не сподобається: кримчани хочуть повернутися до України
53164 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рік тому, було анексовано Кримский півострів. За даними російського референдуму більшість громадян проголосувало за приєднання до Росії


Рік тому, було анексовано Кримский півострів. За даними російського референдуму більшість громадян проголосувало за приєднання до Росії.
Незважаючи ні на що, питання досі актуальне і тому, регулярно проводиться опитування, щодо думки мешканців півострову з приводу територіальної приналежності.
За даними останніх соціальних опитувань, більше 61% респондентів позитивно дали відповідь на питання: «Чи хотіли б ви повернутися до складу України». 19% дали негативну відповідь, 20% воліють залишатися у складі Російської Федерації.
Зараз в Криму постійно функціонують 3 пункти, де можна відмовитися від російського громадянства. Вони розташовані в Бахчисараї, Білогорську та Сімферополі. Звернутися туди можна особисто, чи надіслати листа з проханням надати довідку, що людина не є громадянином Російської Федерації.
Чи будуть прийняті міри у зв’язку з висловленням бажання мешканців Криму – не відомо. Самі ж громадяни півострову вже ні у що не вірять, але запевняють, що такі статистичні дані викличуть велике занепокоєння з боку провладних установ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео